Hofstraat 12, 6017 AK Thorn
+31616133487

Omgeving

De omgeving van hotel Abdijhof Thorn

Zeg je Thorn, dan denk je aan wit. Aan het Witte Stadje met z’n historische witte panden, de straten en steegjes van maaskeien en de majestueuze Abdijkerk die overal bovenuit torent. Midden in Thorn, vlakbij het kabbelende water van de Itterbeek die Thorn van België scheidt en in de schaduw van de Abdijkerk, ligt hotel Abdijhof Thorn. Een perfecte stek om Thorn en omgeving te verkennen.

NATUUR IN EN ROND THORN

Met de weidse Maasplassen en de groene struinnatuur van RivierPark Maasvallei in de achtertuin, is de natuur in Thorn altijd dichtbij. Dankzij het uitgebreide knooppuntennetwerk is het heel gemakkelijk om de omgeving te voet of op de fiets te verkennen. Voor je het weet ben je letterlijk in het buitenland, want België maar ook Duitsland liggen vlakbij.

CULTUUR

Shoppen, cultuur snuiven en uitgaan, dat doe je het liefst in een gezellige stad. Thorn ligt heel centraal voor een bezoek aan Maastricht, Roermond, Weert, Eindhoven, of bijvoorbeeld het Belgische Hasselt.

Het Designer Outlet in Roermond is een must als je van grote merken houdt. In Thorn bezoek je natuurlijk de Abdijkerk, Gemeentemuseum Het Land van Thorn en Kapel onder de Linden. Achter hotel Abdijhof ligt Openluchttheater Thorn dat een gevarieerd programma biedt.

De gezellige terrasjes in het hart van ’t Witte Stadje nodigen uit tot mensen kijken. Je kunt er natuurlijk ook genieten van lekkere streekspecialiteiten. Op je bord én in je glas. Kijk voor meer informatie over Thorn, rondleidingen door Thorn, evenementen en meer op de website van VVV Thorn

Kijk voor meer informatie over Limburg en de omgeving van Thorn op:
Visit Zuid-Limburg
In Limburg
Visit Limburg – Belgisch Limburg