Hofstraat 12, 6017 AK Thorn
+31616133487

Pottehuuske Zuster Josephine

De roedeverdeelde ramen van dit 85 m² grote pottehuuske kijken uit op de Abdijkerk en het openluchttheater. Aan de achterzijde heeft u vrij zicht op het groen en de Itterbeek.

Pottehuuske Zuster Josephine

Op de plek waar vroeger de pottenbakkerij van de het stift was en waar later op voorspraak van de vorstin abdis begijnen woonden, is nu een intieme, zeer comfortabele driekamerwoning ingericht. Dit uit 1772 stammend pottehuuske heeft op de begane grond een gezellige woonkamer en een moderne, volledig ingerichte keuken. Op de etage bevinden zich de badkamer en twee slaapkamers, waarvan één twee losstaande bedden heeft. Een van deze bedden is vanwege de lengte (90 x 180 cm) voornamelijk geschikt voor kinderen. De authentieke details zoals de mooie terracotta vloer, de roedeverdeelde ramen, het warme kleurgebruik en de smaakvolle inrichting zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk thuis zult voelen in dit charmante, historische huisje.

Inrichting

De complete, comfortabele inrichting maakt dit zelfstandig pottehuuske erg geschikt voor een extended stay. Pottehuuske Zuster Josephine is geschikt voor een verblijf van maximaal 4 personen, waaronder één kind.

In het pottehuuske zijn de volgende faciliteiten voorzien:

  • wifi
  • zeer comfortabele bedden
  • flatscreen tv
  • volledig ingerichte keuken met kookplaat, combi-magnetron, koelkast, waterkoker, Nespresso® apparaat, wasdroogcombinatie, keukengerei, bestek en servies
  • volledig ingerichte badkamer met ruime douche en badmeubel

Huisdieren zijn in hotel Abdijhof niet toegestaan.

Pottehuuske Zuster Josephine is niet geschikt voor mindervaliden in verband met de trap.

Terug naar andere suites en pottehuuskes

Prijzen

Onze pottenhuuskes zijn zeer geschikt voor een langer verblijf. Dat ziet u in onze prijzen terug. Zoekt u een pied à terre voor een langere periode, neem dan even contact met ons op voor een aanbieding op maat. Onderstaande prijzen zijn exclusief ontbijt. Uw gastvrouw regelt graag een uitgebreid ontbijt voor u. Dit wordt dan in uw appartement bezorgd. Prijs: 25,00 euro per persoon per ontbijt.

Prijs van € 200 – € 300 per nacht

Reserveer nu
Faciliteiten

* Restaurant Hofferkeukens
* Ontbijtservice
*Wi-Fi
* Parkeren op 3 minuten loopafstand
* Airco
* Openluchttheater

Check-in

Inchecken kan tussen 15.00 en 16.00 uur. Lukt dat niet? Laat het ons dan weten zodat we u op het gewenste moment welkom kunnen heten.
Uitchecken om 10.00 uur ’s ochtends.
Bagage drop off voor het inchecken of na het uitchecken is mogelijk.