Hofstraat 12, 6017 AK Thorn
+31616133487

Pottehuuske Zuster Jerome

Met de kabbelende Itterbeek aan de achterkant en de prachtige beukenbomen aan de voorkant is dit 70 m² grote Pottehuuske een heerlijke plek om te verblijven.

Pottehuuske Zuster Jerome

Het middelste huisje van misschien wel het kleinste begijnhofje in Nederland, is een heerlijke plek voor maximaal twee personen. Het gezellige, lichte huisje heeft op de begane grond een in blauwtinten ingerichte woonkamer en een moderne keuken die uitkijkt op de Itterbeek. Op de etage ligt de masterbedroom. Ook vindt u hier de badkamer.

Inrichting

De complete, comfortabele inrichting maakt dit zelfstandig pottehuuske erg geschikt voor een extended stay. Pottehuuske Zuster Jerome is geschikt voor een verblijf van maximaal 2 personen.

In het pottehuuske zijn de volgende faciliteiten voorzien:

  • airco
  • wifi
  • zeer comfortabele bedden
  • flatscreen tv in zowel de woonkamer als de masterbedroom
  • volledig ingerichte keuken met vaatwasser, kookplaat, combi-magnetron, koelkast, waterkoker, Nespresso® apparaat, wasdroogcombinatie, keukengerei, bestek en servies
  • volledig ingerichte badkamer met ruime douche en badmeubel

Huisdieren zijn in Hotel Abdijhof niet toegestaan.

Pottehuuske Zuster Jerome is niet geschikt voor mindervaliden en een verblijf met kinderen.

Terug naar andere suites en pottehuuskes

Prijzen

Onze pottenhuuskes zijn zeer geschikt voor een langer verblijf. Dat ziet u in onze prijzen terug. Zoekt u een pied à terre voor een langere periode, neem dan even contact met ons op voor een aanbieding op maat. Onderstaande prijzen zijn exclusief ontbijt. Uw gastvrouw regelt graag een uitgebreid ontbijt voor u. Dit wordt dan in uw appartement bezorgd. Prijs: 25,00 euro per persoon per ontbijt.

Prijs van € 190 – € 250 per nacht

Reserveer nu
Faciliteiten

* Restaurant Hofferkeukens
* Ontbijtservice
*Wi-Fi
* Parkeren op 3 minuten loopafstand
* Airco
* Openluchttheater

Check-in

Inchecken kan tussen 15.00 en 16.00 uur. Lukt dat niet? Laat het ons dan weten zodat we u op het gewenste moment welkom kunnen heten.
Uitchecken om 10.00 uur ’s ochtends.
Bagage drop off voor het inchecken of na het uitchecken is mogelijk.