Hofstraat 12, 6017 AK Thorn
+31616133487

Suite Leopoldine

Deze ruim 65 m² grote suite op de tweede etage is op elk moment van de dag een heerlijke plek met een prachtig uitzicht over Thorn en omgeving.

Suite Leopoldine

Deze gezellige suite is genoemd naar Prinses Leopoldine van Arenberg, een van de meest muzikale stiftdames. In haar ouderlijk huis in Brussel – paleis Arenberg – kreeg ze harp- en klavecimbel-les van gerenommeerde musici. Ze had zelfs een medewerker die bladmuziek voor haar kopieerde. Hoewel ze uit een van de oudste aristocratische families uit het Duitse Rijk stamt, was er een list nodig om haar in het Thornse stift te krijgen. Omdat er geen prebende – het recht om in een stift te verblijven en daar een inkomen te genieten – vrij was, kocht haar vader, de hertog van Arenberg, via een geheime transactie de prebende van stiftdame Felicitas van Merode.

Inrichting

Suite Leopoldine ligt op de tweede verdieping en is ruim 65 m². De suite is smaakvol en kleurrijk ingericht en bestaat uit een woonkamer, een keuken, een separate slaapkamer en een badkamer. Vanaf het patiobalkon heeft u een prachtig zicht op Thorn en de monumentale Abdijkerk die ’s avonds prachtig wordt aangelicht.

De sfeervolle, comfortabele inrichting maakt dit appartement erg geschikt voor een extended stay. Door de ligging op de tweede verdieping is dit appartement minder geschikt voor mensen met een beperking. Het appartement is niet ingericht voor een verblijf met kinderen. Huisdieren zijn in hotel Abdijhof niet toegestaan.

In het appartement zijn de volgende faciliteiten voorzien:

  • airco
  • wifi
  • zeer comfortabel bed
  • flatscreen tv in zowel de woonkamer als de slaapkamer
  • volledig ingerichte keuken met vaatwasser, kookplaat, combi-magnetron, koelkast, waterkoker, Nespresso® apparaat, wasdroogcombinatie, keukengerei, bestek en servies
  • volledig ingerichte badkamer met ruime regendouche, badmeubel en toilet
Terug naar andere suites en pottehuuskes

Prijzen

Onze hotelappartementen zijn zeer geschikt voor een langer verblijf. Dat ziet u in onze prijzen terug. Zoekt u een pied à terre voor een langere periode, neem dan even contact met ons op voor een aanbieding op maat. Onderstaande prijzen zijn exclusief ontbijt. Uw gastvrouw regelt graag een uitgebreid ontbijt voor u. Dit wordt dan in uw appartement bezorgd. Prijs: 25,00 euro per persoon per ontbijt.

Prijs van € 140 – € 200 per nacht

Reserveer nu

Faciliteiten

* Restaurant Hofferkeukens
* Ontbijtservice
* Wi-Fi
* Parkeren op 3 minuten loopafstand
* Airco
* Openluchttheater

Check-in

Inchecken kan tussen 15.00 en 16.00 uur. Lukt dat niet? Laat het ons dan weten zodat we u op het gewenste moment welkom kunnen heten.
Uitchecken om 10.00 uur ’s ochtends.
Bagage drop off voor het inchecken of na het uitchecken is mogelijk.