Hofstraat 12, 6017 AK Thorn
+31616133487

Suite Gabriella

Deze ruim 70 m² grote suite is met een knipoogje naar de Provence ingericht. Hij ligt op de tweede etage en kijkt uit over het Witte Stadje.

Suite Gabriella

Onze Provençaals getinte suite is vernoemd naar Gabriella van Salm-Salm. Gabriella werd op haar veertiende stiftdame in Thorn. De stiftdames zijn een gewilde huwelijkspartij voor prinsen of rijksgraven. Als Gabriella ten huwelijk wordt gevraagd door een man van lagere adel stuurt haar familie haar voor straf naar een klooster in Nancy. Op haar vijfendertigste komt Gabriella pas terug naar Thorn en elf jaar later wordt ze decanes van het stift, dit is na de vorstin-abdis de voornaamste functie. Als decanes tekent zij de bouwplannen voor het nieuwe keukengebouw van het paleis, de huidige Hofferkeukens én de plek waar deze suite zich bevindt.

Inrichting

Suite Gabriella ligt op de tweede verdieping en meet ruim 70 m². De suite is smaakvol ingericht in Provençaals aandoende blauwe en gele tinten. Hij bestaat uit een woonkamer, een keuken met uitzicht op het voorplein van de Hofferkeukens, een separate slaapkamer en een badkamer. Vanaf het patiobalkon heeft u een prachtig uitzicht op het Witte Stadje en de monumentale Abdijkerk die ’s avonds prachtig wordt aangelicht.

De sfeervolle, comfortabele inrichting maakt dit appartement erg geschikt voor een extended stay. Door de ligging op de tweede verdieping is dit appartement minder geschikt voor mensen met een beperking. Het appartement is niet ingericht voor een verblijf met kinderen. Huisdieren zijn in hotel Abdijhof niet toegestaan.

In het appartement zijn de volgende faciliteiten voorzien:

  • airco
  • wifi
  • zeer comfortabel bed
  • flatscreen tv in zowel de woonkamer als de slaapkamer
  • volledig ingerichte keuken met vaatwasser, kookplaat, combi-magnetron, koelkast, waterkoker, Nespresso® apparaat, wasdroogcombinatie, keukengerei, bestek en servies
  • volledig ingerichte badkamer met ruime douche en badmeubel
Terug naar andere suites en pottehuuskes

Prijzen

Onze hotelappartementen zijn zeer geschikt voor een langer verblijf. Dat ziet u in onze prijzen terug. Zoekt u een pied à terre voor een langere periode, neem dan even contact met ons op voor een aanbieding op maat. Onderstaande prijzen zijn exclusief ontbijt. Uw gastvrouw regelt graag een uitgebreid ontbijt voor u. Dit wordt dan in uw appartement bezorgd. Prijs: 25,00 euro per persoon per ontbijt.

Prijs van € 150 – €210 per nacht

Reserveer nu

Faciliteiten

* Restaurant Hofferkeukens
* Ontbijtservice
*Wi-Fi
* Parkeren op 3 minuten loopafstand
* Airco
* Openluchttheater

Check-in

Inchecken kan tussen 15.00 en 16.00 uur. Lukt dat niet? Laat het ons dan weten zodat we u op het gewenste moment welkom kunnen heten.
Uitchecken om 10.00 uur ’s ochtends.
Bagage drop off voor het inchecken of na het uitchecken is mogelijk.